Ja som a les acaballes del 2020, un any extrany i difícil que ens ha posat a prova a totes. Us volem desitjar un bon nadal i que les vacances siguin reparadores i profitoses.

Com no podia ser d’altra manera, aprofitem per donar-vos alguns consells per a que gaudiu de les festes de la forma més sostenible i saludable possible:

  • Mengem de forma sostenible: evitem el consum de productes no locals i el malbaratament alimentari, ajustant la quantitat de menjar que cuinem i reaprofitant el que sobri. Aquí teniu algunes idees per aprofitar les sobres de nadal
  • Evitem la decoració no sostenible: per a gaudir de l’esperit de les festes i tenir la casa ben engalanada no ens cal comprar objectes de plàstic o material viu. Pot ser molt més divertit aprofitar els productes de rebuig o elements naturals i fer entre totes les decoracions més originals. El resultat serà preciós i haurem gaudit d’un temps en família. Aquí teniu 4 decoracions de nadal amb papiroflèxia. En aquesta pàgina web teniu algunes idees per a fer arbres sostenibles, tarjetes de felicitació… També podem embolicar de forma més sostenible els regals de nadal!

 Fins aviat!