Benvolgut professorat, esperem que hagueu passat unes bones vacances i torneu plenes d’energia!

Comencem el curs 2021-22 amb la notícia de la publicació (DOGC) de la convocatòria del Premi escoles verdes per a l’any 2021

L’objectiu d’aquest Premi és reconèixer públicament iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat desenvolupades per centres educatius que tenen el distintiu d’Escola verda.

Us animem a participar-hi!

Aquí us deixem tota la informació:

El premi es convoca en tres categories:

  • Categoria 1: en reconeixement a una trajectòria continuada en l’ambientalització integral del centre i en la millora de l’entorn. Dotat amb un import de 3.000 euros.
  • Categoria 2: en reconeixement a una actuació singular, dins o fora del centre educatiu, que reculli el màxim de contextos d’acció que promou el Programa Escoles Verdes. Dotat amb un import de 1.500 euros.
  • Categoria 3: en reconeixement a un treball en xarxa, realitzat conjuntament amb altres agents del territori (altres centres educatius o institucions o entitats), per a la millora ambien­tal dels centres que participen en el projecte i del seu entorn. Dotat amb un import de 1.500 euros.

Podeu presentar la mateixa acció com a candidata a més d’una categoria.

El termini per presentar les candidatures finalitza el 8 d’octubre

Les candidatures s’han de presentar a proposta de tercers (és a dir, associacions, institucions, l’ajuntament, l’AMPA, una persona particular… ), per tant, un centre educatiu no es pot autoproposar. En funció de qui presenta la candidatura s’estableixen els següents canals:

  •  Les persones jurídiques (associacions, entitats…) estan obligades a presentar les candidatures de forma telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya
  • Les persones físiques poden presentar-ho de forma telemàtica (amb signatura digital) o presencialment. Recomanem que ho facin també a través de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya
  • Els ens locals l’han de presentar a través de l’extranet de les administracions públiques de Catalunya EACAT i han d’acompanyar-se de la documentació requerida.

Sigui quin sigui el canal de presentació el model de sol·licitud ha de ser el que trobeu al web. Alguns navegadors poden donar error a l’hora d’obrir aquest document. En aquest cas, caldrà que cliqueu sobre el símbol de descarregar i haureu de buscar la sol·licitud als documents descarregats. Llavors ja la podreu emplenar.

Trobareu tota la informació en aquesta web, si i teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Salutacions i bon inici de curs!