Benvingudes al nou curs!

A l’Assessoria EV Lleida ja  estem planificant les propostes que us farem aquest curs 2023-24.

En els propers dies, penjarem al web el calendari del curs amb les dates i la informació dels fòrums, les formacions i altres espais de trobada i intercanvi.

Per començar a posar fil a l’agulla, us informem que  ja us podeu inscriure al Seminari d’Escoles Verdes de la vostra comissió d’EV.

També us informem que enguany la Xarxa Escoles Verdes estem d’aniversari: celebrem els 25 anys del programa!

Us convidem a a celebrar-ho plegades participant a la iniciativa Actuax25, un reguitzell de propostes d’accions i activitats sobre la salut planetària entre les que podreu triar i fer lliurement al llarg del curs.

Cada trimestre es publicaran 8 accions, agrupades en cinc categories diferents: Fer-ne ressò, Compartir, Fer Xarxa, Aprendre i Celebrar,  de manera que pugueu triar les que us motivin o encaixin més i dur-les a terme quan vulgueu  al llarg del curs.

I per fer ressò d’aquesta celebració, us animem a que feu difusió de les vostres accions d’EV Actuax25 a les xarxes socials amb  les etiquetes #EscolesVerdes25   #ActuaX25 i etiqueteu el programa EV a: Instagram @escoles_verdes  Twitter @escolesverdes

 

L’acció número 25 serà una festa de Cloenda, ja us n’informarem!