I XESC OPEN HOUSE

 

Un dels objectius de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya és establir mecanismes d’intercanvi que facilitin la col·laboració entre les docents de les 18 xarxes que conformen la XESC creant espais d’intercanvi que afavoreixen la participació i la comunicació de la comunitat educativa. I per fer possible aquest aquest propòsit, la XESC ha organitzat una quinzena de portes obertes, la primera edició de la XESC OPEN HOUSE!

Durant la quinzena del 17 al 30 d’abril de 2023, 48 centres educatius de la XESC obriran les seves portes per explicar i compartir alguna acció o experiència educativa de referència.

10998497901?profile=RESIZE_710xL’objectiu final d’aquesta iniciativa és que totes les docents puguin conèixer de primera mà noves experiències, enriquir-se mútuament, inspirar-se i connectar i puguin replicar al seu centre aquestes accions. Aquestes portes obertes també facilitaran el contacte personal entre les persones que impulsen els projectes d’educació per a la sostenibilitat als centres, esdevenint una oportunitat única per compartir experiències i intercanviar opinions i inquietuds.

Us animem a participar-hi!

Què cal fer per participar a Xesc Open House?

  1. Trieu quina o quines experiències us agradaria conèixer.  Podeu consultar el catàleg complet de centres participants aquí, i també a la web http://escolesxesc.cat/open-house/ trobareu totes les experiències i actuacions que es compartiran i tota la informació sobre els dies i l’horari en què podeu visitar els centres amfitrions de la Xesc Open House. Veureu que hi ha un cercador, amb el qual podreu fer la cerca d’activitats per nivell educatiu, temàtica o municipi.
  2. Inscriviu-vos! Un cop sapigueu quina o quines actuacions voleu conèixer, us heu d’inscriure a través del formulari abans del 19 de març. Heu de tenir en compte que cada visita és un dia i hora diferents, per tant, abans de la inscripció comproveu que us va bé la data, horari i lloc.
  3. Visiteu els centres amfitrions, inspireu-vos i compartiu l’experiència amb les vostres companyes per replicar-la al vostre centre!

10998501693?profile=RESIZE_584x

@EscolesXesc