COM PARTICIPAR A LA SETMANA DE LA NATURA? Hi ha diverses maneres de participar:

8861128467?profile=RESIZE_400x1. Des de la vostra escola podeu organitzar una activitat i registrar-la a la web mitjançant aquest formulari (teniu temps fins el 10 de maig). Es revisarà la informació penjada i si tot és correcte, es publicarà en un termini de dos o tres dies laborables. Tot seguit, l’organització de la Setmana de la Natura us farà arribar per correu postal els braçalets #setmananatura per repartir entre els participants el dia de l’activitat. Demanen que escriviu a info@setmananatura.cat quan els hagueu rebut!
8861128696?profile=RESIZE_400x
2. Una altra forma de participar és escollir una o diverses activitats i assistir-hi durant la setmana, posant-vos en contacte amb l’entitat organitzadora. Aquí teniu el llistat d’activitats que ja estan registrades.
8861129674?profile=RESIZE_400x
3. Indispensable per garantir l’èxit de la setmana, també podeu donar a conèixer la campanya a les persones i col·lectius del vostre entorn: des del boca-orella, utilitzant el hashtag #setmananatura a xarxes socials o promovent l’organització d’activitats al vostre municipi! 

8861143879?profile=RESIZE_710x

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació  de la Natura (XCN). La XCN promou la conservació del patrimoni natural, cultural i paisatgístic i la gestió sostenible del territori, mitjançant la participació i implicació social, representant i donant suport a les entitats de custòdia i de voluntariat ambiental de Catalunya. Promou la implicació ciutadana en la conservació de la natura, i per això s’organitzen diferents campanyes per apropar el coneixement sobre les entitats ambientals a tothom.
Escoles Verdes, animeu-vos a participar! Teniu més informació sobre com participar a la pàgina web de la Setmana de la Natura