NOVETATS EN L’11ª EDICIÓ DEL PREMI ESCOLA, AGRICULTURA ECOLÒGICA I ALIMENTACIÓ

El Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica va ser creat al 2013 per la Generalitat de Catalunya (Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i Departament d’Educació) i l’Associació Vida Sana i compta també amb la col·laboració de la XESC (Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya). Actualment el premi forma part de les activitats de la Setmana Bio a l’escola impulsada pel Departament d’Acció Climàtica.

El termini per presentar les candidatures és del 6 de juny al 24 de juliol. Es poden presentar iniciatives i projectes relacionats amb la producció i l’alimentació ecològiques impulsats per qualsevol centre educatiu o entitat (incloses universitats i empreses).

Categories del Premi EV:

  • Activitats desenvolupades i finalitzades durant el curs 2022-23 amb un premi de 1250€
  • Idees d’activitats o projectes a desenvolupar durant el curs 2023-24, amb un premi de 750€. L’objectiu d’aquesta categoria es afavorir el desenvolupament d’activitats i projectes que no es porten a terme per manca de recursos econòmics.
  • Material pedagògic amb fins educatius relacionats amb la producció i l’alimentació ecològica o l’agroecologia escolar amb un premi de 1250€
  • En aquest enllaç, trobareu un guió de la memòria explicativa del projecte i els criteris de valoració:  http://setmanabio.cat/condicions-premi-escola/

Us animem a participar-hi!

I si necessiteu fer alguna consulta, podeu contactar amb l’Assessoria EV o escriure a: escola@setmanabio.cat