La Generalitat de Catalunya convoca des de l’any 2009 el Premi Escoles Verdes: un premi per reconèixer públicament iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat fetes per escoles que tenen el Distintiu Escola Verda.

Si heu fet alguna actuació singular, un projecte en xarxa significatiu o bé creieu que teniu una trajectòria consolidada com a escola verda us animem a presentar-vos. El premi es convoca en aquestes 3 categories:

  • En reconeixement a una trajectòria de millora continuada en el procés d’ambientalització integral del centre i d’implicació en la millora del seu entorn.
  • En reconeixement a una actuació singular que reculli el màxim de contextos d’acció que promou el Programa escoles verdes: la participació de tota la comunitat educativa, la gestió ambiental del centre, el currículum, la difusió i la implicació vers l’entorn.
  • En reconeixement a un treball en xarxa, realitzat conjuntament amb altres agents del territori (altres centres educatius o institucions o entitats), per a la millora ambiental dels diferents centres que participen en el projecte i del seu entorn.

Les candidatures es poden presentar del 18 de juny al 15 de setembre de 2022, en aquest enllaç. I aquí podeu llegir les bases reguladores.

Els premi té una dotació econòmica de 3.000 euros en el cas del premi a la trajectòria i de 1.500 euros en les altres dues categories.

En aquest vídeo podeu veure les escoles premiades en la darrera edició:

Us animem a participari-hi!

10582867286?profile=RESIZE_710x