Joves pel Demà és un premi impulsat per Fundesplai, amb el suport del diari ARA i cofinançat pel programa LIFE de la Unió Europea, que té com a objectiu empoderar i premiar els joves que vulguin contribuir a un present i un futur millor i més sostenible.

 

En la primera edició dels Premis, les candidatures podien ser de temàtica lliure. Un dels cinc projectes guanyadors va ser projecte Toquem la Fibra dels alumnes de l’escola Vedruna de Tàrrega, sobre l’origen i sostenibilitat de la indústria tèxtil i per la promoció del reciclatge i la reutilització de peces de roba usades de l’alumnat. 

Premi Joves pel Demà – Edició 2022

L’edició Premis pel Demà 2022  reconeix i impulsa idees creades pels joves per a fomentar l’alimentació sana i sostenible, relacionant-les amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

QUI HI POT PARTICIPAR? Els joves d’entre 13 i 17 anys, residents a Catalunya i organitzats en grups de 2 fins a 6 persones.

COM PARTICIPAR? 

  1. Feu un equip d’entre 2 i 6 persones i decidiu el vostre projecte: ha de ser una iniciativa que fomenti una alimentació saludable i sostenible, i que contribueixi a l’acompliment d’algun/s dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  2. Prepareu un vídeo de fins 3 minuts per presentar el vostre projecte, l’haureu d’adjuntar en el moment de la inscripció!
  3. Abans del 30 de març de 2022: feu la inscripció, i en el mateix formulari adjunteu el vídeo de la vostra candidatura.

QUINS PREMIS HI HA? Cadascun dels cinc grups finalistes guanyarà:

  • Una estada formativa de cap de setmana el mes de maig amb la participació de persones expertes en els àmbits de la sostenibilitat, l’acció social i la comunicació.
  • Una aportació de 600€ perquè el grup pugui iniciar el seu propi projecte o campanya d’acció.
  • Difusió del projecte o campanya d’acció a les xarxes socials i a eines de comunicació de Fundesplai i el Diari ARA.

BASES DEL PREMI: Podeu consultar les bases dels Premis Joves Pel Demà 2022 aquí.

INSCRIPCIONS: Cal formalitzar la inscripció abans del 30 de març a través d’aquest formulari web. 

MES INFORMACIÓ I CONTACTE: premisjoves@fundesplai.org,  Telèfon: 93 551 15 06

https://projectes.fundesplai.org/premis-joves-pel-dema/