El dia 26 de gener es durà a terme la conferència “El paper de la societat civil en la confecció de sistemes alimentaris sostenibles”. Es tracta d’una jornada gratuïta i en línia que ens convidarà a explorar la importància de l’impuls ciutadà en la bona governança dels sistemes alimentaris i en les polítiques que els configuren.

10023413075?profile=RESIZE_710x

 

La primera part de l’acte consistirà en una ponència del Sr. Peter Schmidt, president de la secció d’Agricultura, Desenvolupament Rural i Medi Ambient (NAT) del Comitè Econòmic i Social Europeu. El Sr. Peter Schmidt reflexionarà sobre la urgència de transformar els sistemes alimentaris cap a un model que garanteixi la salut del planeta i de les persones. També se centrarà en el paper cabdal de la societat civil en aquest canvi.

A continuació, hi haurà una taula rodona, en què podrem conèixer el potencial transformador de les iniciatives de la societat civil. Comptarem amb experiències d’àmbit català –com el Consell Català de l’Alimentació, la Carta alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona o el Territori de Vincles– i també d’àmbit internacional –Consell Alimentari del municipi d’Ede, als Països Baixos–.

Volem que aquesta jornada sigui un espai d’intercanvi, per tant, també reservarem un espai per a la participació del públic. Segur que hi teniu molt a dir!

La conferència està co-organitzada pel Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS) i Fundesplai. Rep suport del Ministeri Federal pel Medi Ambient, Conservació de la Natura i Seguretat Nuclear del Govern d’Alemanya i de la Iniciativa Europea pel Clima (EUKI).

Us hi esperem!                                 Consulta el PROGRAMA                                INSCRIPCIÓ