El Simposi ESenRED s’organitza des de la xarxa “Escuelas en Red para la Sostenibilidad”. Hi participen 14 xarxes de tot l’estat espanyol, i el programa Escoles Verdes estarà representat per la XESC, la Xarxa d’Escoles Sostenibles de Catalunya.

Està adreçat a professorat de tot l’estat, i esteu tots convidats a assistir-hi.

L’edició d’enguany tractarà sobre l‘educació ecosocial i es celebrarà en format virtual els dies 2-3-4-5 de desembre en horari de tarda. Comptarà amb ponències d’experts i presentacions d’experiències en directe. Per saber més, podeu accedir a la plataforma del Simposi i al programa.

Per saber una mica més sobre l’educació ecosocial, llegiu aquest document .

Hi ha dues modalitats d’inscripció:

  • Inscriure-us i participar assistint a les sessions i visitant els estands de les 14 xarxes estatals que disposaran de recursos, materials i pràctiques educatives d’èxit. Quan us preguntin de quina xarxa local sou heu de posar XESC (XARXA D’ESCOLES PER A LA SOSTENIBILITAT DE CATALUNYA). El termini màxim de la inscripció és el 30 de novembre. Enllaç Inscripció
  • Inscriure-us i presentar una Bona pràctica d’Educació Ecosocial. Si voleu que la vostra pràctica estigui exposada a l’estand de Catalunya (XESC), cal que la feu arribar a escolesverdes.tes@gencat.cat abans del 20 de novembre. AQUÍ teniu el formulari que heu d’emplenar per a poder presentar aquesta bona pràctica.

I si voleu consultar-nos alguna cosa o teniu qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres!