9726424266?profile=RESIZE_710xEnguany la Setmana de la Ciència se centrarà en el tema de la sostenibilitat, aliniant-se amb la celebració de l’Any Internacional de l’Economia Creativa per al Desenvolupament Sostenible, de l’Any internacional de les Fruites i Verdures, de l’Any Europeu del Ferrocarril i del Centenari de Naixement del Servei Meteorològic de Catalunya.
La Setmana de la Ciència és una iniciativa impulsada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i posa al vostre abast un munt d’activitats de disseminació de la ciència com activitats virtuals, jornades de portes obertes, exposicions, tallers científics…
Per a les escoles, la proposta és participar al dia de la ciència a les escoles, el 17 de novembre, adreçat a alumnes de 3er i 4rt d’ESO. A través de vídeos curts, diversos científics i científiques proposen un repte a l’alumnat. Ddesprés de treballar el repte, l’alumnat es connecta de forma virtual amb les  científiques per a comentar els resultats i per fer preguntes sobre les seves investigacions i la seva vida. En aquesta web trobareu els reptes plantejats sobre economia circular, xarxes socials, astrofísica i robótica. 
També us podeu apuntar al concurs d’instagram, o al concursde monòlegs del Club de la ciència, i visualitzar els vídeo de la final de la passada edició aquí.
Aquí teniu el vídeo sobre l’economia circular: