L’1 de juliol, s’obriran les inscripcions per les activitats de la 10ª edició de la Setmana Bio 2022 que enguany tindrà lloc dels dies 15 al 23 d’octubre.

Un any més, es desenvoluparan nombroses activitats arreu de Catalunya amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la ciutadania. Com a novetats hi haurà:

  • Prova pilot: 20 tallers de l’àlbum interactiu dinamitzats per una entitat d’educació ambiental, a oferir entre les escoles que s’inscriguin, assegurant un repartiment equilibrat arreu de Catalunya.
  • Campanya de divulgació a les xarxes socials i mitjans digitals, amb l’objectiu d’aconseguir moltes activitats inscrites
  • Material: embolcalls reutilitzables per portar l’esmorzar a l’escola, imants, tríptic de les 10 raons.

Podeu afegir la vostra activitat a l’agenda de la Setmana Bio que elaborem i pengem cada any a www.setmanabio.cat. Si ho realitzeu abans del 30/09/22 (1r tancament d’inscripcions) podreu rebre el material esmentat.

A la pàgina de la Setmana Bio podeu trobar tota la informació relativa dels diferents tipus d’activitats que es poden organitzar així com la caixa de recursos amb diferents continguts i informacions que us poden ser útils de cara a l’organització d’activitats.

També hi trobareu tota la informació sobre la convocatòria del X Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica. Us recordem que el termini per presentar les candidatures és del 6 de juny al 25 de juliol.

Us animem a participar-hi! 

Per a qualsevol qüestió respecte a la organització, no dubteu a contactar: info@setmanabio.cat o iferran@gencat.cat