Joves pel Demà és un premi impulsat per Fundesplai, amb el suport del diari ARA i cofinançat pel programa LIFE de la Unió Europea, que té com a objectiu empoderar i premiar els joves que vulguin contribuir a un present i un futur millor i més sostenible. Enguany, reconeix i impulsa idees creades pels joves per a fomentar l’alimentació sana i sostenible, relacionant-les amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

QUI HI POT PARTICIPAR?  Els joves d’entre 13 i 17 anys, residents a Catalunya i organitzats en grups de 2 fins a 6 persones.

COM PARTICIPAR? Enviant un vídeo de fins 3 minuts que presenti una iniciativa impulsada pel grup participant per a fomentar una alimentació saludable i sostenible, i contribuir a l’acompliment d’algun/s dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Termini de presentació: abans del 22 de maig de 2022

QUINS PREMIS HI HA? Cadascun dels cinc grups finalistes guanyarà:

  • Estada formativa de cap de setmana el mes de maig amb la participació de persones expertes en els àmbits de la sostenibilitat, l’acció social i la comunicació.
  • Aportació de 600€ perquè el grup pugui iniciar el seu propi projecte o campanya d’acció.
  • Difusió del projecte o campanya d’acció a les xarxes socials i a eines de comunicació de Fundesplai i el Diari ARA.

INSCRIPCIONS: Cal formalitzar la inscripció a través d’aquest formulari web.

BASES DEL PREMI: Podeu consultar les bases dels Premis Joves Pel Demà 2022 aquí.

MES INFORMACIÓ: https://projectes.fundesplai.org/premis-joves-pel-dema/

CONTACTE: premisjoves@fundesplai.org i Telèfon: 93 551 15 06