La VIII campanya Let’s Clean Up Europe! se celebra els dies 7, 8 i 9 de maig de 2021 a tot Europa. Com sabeu, l’Agència de Residus de Catalunya de residus organitza accions neteja a espais naturals de Catalunya per tal de donar resposta a problemes ambientals originats pels abocaments incontrolats en boscos, rius, platges, rieres… i conscienciar a la ciutadania de l’efecte dels comportaments incívics.

Si esteu pensant a organitzar una acció de neteja en un entorn natural i voleu que sigui una acció educativa més enllà d’una acció puntual de recollida de residus, us animem a assisitir al Seminari “Més enllà de les recollides, un projecte educatiu”, organitzat per l’Agència de Residus de Catalunya pel proper 22 de març a les 17:30h.

Es presentaran diverses experiències i projectes en xarxa,  exemples i recursos virtuals per compatibilitzar les accions amb la situació de pandèmia, i informació i recursos per dissenyar el vostre projecte educatiu i per a que les dades de la campanya siguin de qualitat.

Aquí podreu accedir al programa i a la inscripció del seminari.

I si voleu participar a la Let’s Clean Up Europe 2021, podeu fer-ho en aquest formulari d’inscripció.

Per inscriure una acció teniu temps fins al 15 d’abril (s’hi poden inscriure Administracions, associacions, escoles, empreses, universitats, i ciutadans).

Al canal Youtube residuscat podeu veure el vídeo promocional d’aquesta edició i aquí trobareu tota la informació, el material, i els recursos  sobre l’edició 2021 del Let’s Clean Up Europe.