Com sabeu, el 5 de juny celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient i hem estat recollint les vostres accions per a participar en l’acció conjunta que impulsa ESenRED a l’estat Espanyol, que aplega totes les xarxes d’escoles sostenibles de les diverses comunitats autònomes.

El lema acordat per celebrar el dia del Medi Ambient enguany és “La restauració dels ecosistemes i la urgència per fer les paus amb la natura”. En l’acció conjunta cada centre participant ens presenta el seu compromís de conservació i millora del medi ambient i les aliances que han dut o volen dur a terme per a assolir el seu objectiu, enmarcat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

En el següent vídeo veureu el recull de totes aquestes accions i compromisos, i també el podeu veure en aquest Genially.

És només una petita mostra de tota la feina que feu les Escoles Verdes, les Xarxa d’Escoles Sostenibles, i la resta d’escoles en programes de sostenibilitat de la resta de comunitats autònomes, que ben segur us serviran d’exemple per emprendre noves accions que generin millores ambientals en els vostres centres i en el vostre entorn.

El dissabte 5 de juny us convidem a fer difusió d’aquesta tasca tant important que realitzeu dia rere dia en els vostres centres i fer que arribi a més gent el missatge del lema d’enguany:

La restauració dels ecosistemes i la urgència per fer les paus amb la natura