26 DE GENER, DIA MUNDIAL DE L’EDUCACIÓ AMBIENTAL               

“L’educació ambiental és un procés permanent en el qual els individus i les comunitats prenen consciència del seu medi i aprenen els coneixements, els valors, les destreses, l’experiència i, també, la determinació que els capaciten per actuar, individualment i col·lectivament, en la resolució dels problemes ambientals presents i futurs”. Congrés Internacional d’Educació i Formació sobre el Medi Ambient (Moscú, 1987).

Per commemorar el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, des de la Xarxa Escoles Verdes us convidem a adherir-vos a la Declaració del Congrés Nacional d’Educació Ambiental (CNEAcat)  Us hi podeu sumar bé a títol personal o com a col·lectiu escolar.

Aquí podeu accedir a la declaració completa, on es desenvolupen aquests principis, i aquí al formulari d’adhesió.

Decàleg per transitar de l’acció individual a la transformació col·lectiva 

10047646874?profile=RESIZE_400xI com a educadores ambientals que sou les docents de les escoles verdes, també podeu formar part de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), que aplega professionals i persones interessades en el món de l’educació ambiental, de perfils i àmbits laborals molt diversos i amb l’objectiu comú de treballar per la sostenibilitat des de l’educació. A la seva pàgina web podeu trobar recursos d’educació ambiental i tota la informació sobre la seva activitat.

Feu difusió de la declaració per sumar més adhesions amb les etiquetes

#EA26  CNEAcat #educacióambiental