Aquest curs la Xarxa d’Escoles Verdes compleix 25 anys! Per commemorar l’aniversari, durant el curs 2023-24 us proposem que us sumeu Actua X 25, una iniciativa que aglutina un conjunt d’actuacions que volen posar en valor la feina feta durant tots aquests anys pels centres educatius, les persones i les entitats que formen part de la Xarxa.

Al web Celebrem els 25 anys de la Xarxa d’Escoles Verdes! teniu tota la informació i propostes, accions senzilles però amb repercussió que podeu relacionar o afegir a les accions que ja esteu duent a terme. Entre d’altres, trobareu també situacions d’aprenentatge sobre Salut Planetària, Aquestes propostes estan adreçades a diferents franges d’edat i s’han elaborat d’acord amb el nou currículum educatiu.

Cada trimestre es proposaran 8 accions, podeu fer-ne tantes com vulgueu i les podeu fer en qualsevol moment del curs. Per a que pugueu triar i planificar, us podeu descarregar el Pòster de les 25 accions per planificar el curs, i també el podeu imprimir i penjar a la vostra escola per compartir la celebració amb tota la comunitat.

Veureu que les accions s’agrupen en 5 categories: Fer-ne ressò, Fer xarxa, Aprendre , Compartir i Celebrar.

Propostes d’accions pel primer trimestre. La primera acció que es proposa és tan sencilla com compartir el vídeo sobre l’aniversari amb la vostra comunitat i a les vostres xarxes.

#EscolesVerdes25            #ActuaX25            #escolesverdes

Instagram: @escoles_verdes

X-Twitter: @escoles_verdes i @fundesplai_ea

LLISTA D’ACCIONS PRIMER TRIMESTRE                                                      Què són les situacions d’aprenentatge sobre salut planetària?